Crowd Force Rotterdam#9

Rotterdam op avontuur!

Wij doen mee aan Crowd Force Rotterdam#9 met ons grootste avontuur tot nu toe!

Wil je meer weten, meedenken of aanwezig zijn op het live event op 2 november 2016, lees dan snel even door...!

(Oh, bent u toevallig burgemeester Aboutaleb, lees dan vooral door.)

Van gezinnen op avontuur

De afgelopen jaren hebben we al heel veel gezinnen voorzien van een dosis avontuur. Met onze Kleine Avonturen spellen, BubbleLab en binnenkort ook KleuterLab voor het onderwijs hebben we al heel wat kinderen blij gemaakt. Vanuit ons werkveld kwam recent de vraag of we ook een spel specifiek voor Rotterdam konden maken. Spannende avonturen die kinderen in hun wijk met hun familie, vrienden of de kinderopvang kunnen beleven.

We zijn dol op de rauwe Rotterdamse randjes, robuustheid en recht voor zijn raapheid. We weten ook dat niet wij de avontuurlijke plekken en spellen moeten aanwijzen in deze machtige stad. Wij kennen niet alle spannende verstopplekken, springslootjes en klimbomen. Die kennen de Rotterdammers immers zelf het beste! En de mooiste avonturen komen vaak uit onverwachte hoeken.

Dat heeft ons aan het denken gezet...

Naar wijken op avontuur!

Waarom maken we niet een avonturenapp voor en door wijkbewoners. Een app waarin wijkbewoners hun beste locaties voor avonturen in hun stad aanwijzen. Waar ze avonturen delen die bijdragen aan verbinding, krachtig opgroeien en kinderen weer lekker buiten laten spelen...!

Een app waar de bakker zijn lantaarnpaal aanwijst waar je het beste in kan klimmen, waar de kunstenaar tips geeft voor de mooiste stoepkrijtkunst, waar oma de boom aanwijst waar een schommel kan hangen. En waar natuurlijk de burgemeester zijn favoriete spel van vroeger deelt. Allemaal voorzien van een prachtig portret en locatie op de kaart.

We droomden nog even verder.

Plots werden we gewezen op de R'damse Nieuwe. Zij organiseren dit jaar voor de negende keer Crowd Force Rotterdam. We hebben ons idee ingediend en kregen te horen dat we zijn uitverkozen tot de 8 ondernemingen die hun start-up mogen pitchen voor een zaal vol mogelijke partners, meedenkers en investeerders. Hoe tof is dat?

Ondertussen zijn er filmpjes gemaakt, heeft een interview plaatsgevonden en hebben we een interessante avond gehad waarin we de basis van storrytelling hebben mogen ervaren.

Wij zijn er klaar voor en nodigen bij deze alle Rotterdammers uit om mee te denken aan dit plan.

En beste burgemeester Aboutaleb, mocht u dit lezen, wij nodigen u specifiek uit om als eerste een avontuurlijke plek of spannend spel uit uw kindertijd met ons te delen. We zouden vereerd zijn als uw portret bovenaan in de app te vinden is!

 

Er dienen zich al meedenkers aan, maar we kunnen er nog flink wat gebruiken:

Wil je meedenken, meewerken of zie je kansen voor je eigen onderneming of instelling?

Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of bezoek ons tijdens Crowd Force Rotterdam #9 op 2 november 2016.

Meld je hier aan!

 

Share
Buy cheap web hosting service where fatcow web hosting review will give you advices and please read bluehost review for more hosting information.

instagram pinterest facebook twitter

2011-2016 Copyright - Het Kleine Avontuur